U bent hier

Huntingtoncafé: De ziekte van Huntington en werk

Hoe is het om de ziekte van Huntington te hebben als je midden in het arbeidsproces zit? En welke stappen en procedures moet je doorlopen in het traject met het UWV? Tijdens het Huntingtoncafé geeft arbeidskundige Marlies Alaerds antwoord op deze vragen en geeft ze uitleg over de verschillende processen. Daarnaast vertellen ergotherapeuten Maaike Houkes en Karin van Beijnen wat zij kunnen betekenen in het arbeidsproces. Uiteraard is er deze avond voldoende ruimte om vragen te stellen. 

Voor wie?

Dit Huntingtoncafé is bedoeld voor mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten. Medewerkers en vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte welkom. De avond wordt begeleid door de casemanagers/maatschappelijk werkers van De Kloosterhoeve.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden >>

Wanneer & waar

De bijeenkomst is op donderdag 13 juni 2024 van 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Dit Huntingtoncafé is hybride. Dit wil zeggen dat je naar de locatie kunt komen of online kunt deelnemen. De bijeenkomst vindt plaats bij locatie Mauritsstaete, Stadsweg 9a01, 4931 HV in Geertruidenberg. Als je online wilt deelnemen, kun je dat bij je aanmelding aangeven.

Klik hier voor meer info >>

Dit Huntingtoncafé wordt door Mijzo in samenwerking met Archipel en Land van Horne georganiseerd.

13
jun