U bent hier

Save the date! Het EHDN congres 2021 vindt plaats van 9 tot 11 september

Door: Huntington KennisNet Nederland op 
Like  0

Het EHDN (European Huntington Disease Network) organiseert van 9 tot 11 september een online congres. Niet zomaar een congres: dit is één van de grootste congressen dat uitsluitend gewijd is aan de ziekte van Huntington. Het wetenschappelijke congres bespreekt recente vorderingen in zowel fundamentele als klinische onderzoeken gericht op de ziekte van Huntington.

Let wel: dit is een Engelstalig congres. Het congres wordt geleid door Patrick Weydt. 

Voorlopig programma

De congresdagen starten telkens om 13.00 en eindigen om 20.00. Het congres wordt afgetrapt door de keynote spreker professor Charalambos P. Kyriacou van de Universiteit of Leicester. Op de tweede dag staat bezoekers een paneldiscussie te wachten geleid door Ralf Reilmann en Dina de Sousa. Het onderwerp van de panel is: ‘What are the lessons learned in the drug development process?’ Meer over het voorlopige programma kun je hier lezen.

Registreren

De registratie staat open en is kosteloos. Het definitieve programma wordt te zijner tijd nog aangekondigd. 

Voor wie

Het congres staat open voor iedereen: onderzoekers, clinici, wetenschappers, EHA-afgevaardigden, mensen die de ziekte van Huntington hebben en hun familieleden. Aanwezigen hebben de kans om experts op het gebied van de ziekte van Huntington virtueel te ontmoeten in een meer informele setting. 

Aanmelding

Aanmelden voor dit congres kan via de website van EHDN. We hopen je virtueel te zien op het congres van 9 tot 11 september 2021! 
 
Heb je nog vragen? Dan kunt je mailen naar: ehdn2021@euro-hd.net
 

afbeelding van HuntingtonNet

Huntington KennisNet Nederland