U bent hier

Save the date! Op 5 november vindt het tweede online Dutch Huntington’s Disease Symposium vindt plaats

Door: Huntington KennisNet Nederland op 
Like  0

Het Huntington Expertisecentrum MUMC+ organiseert van op vrijdag 5 november 2021 het tweede online Dutch Huntington’s Disease Symposium. Het Engelstalige symposium focust op biomarkers in de ziekte van Huntington. Dit zijn biologische markers die aan kunnen geven dat iemand ziek is, maar ook die kunnen voorspellen hoe ernstig een ziektebeloop zal zijn of die laten zien of een behandeling werkt of niet.

Voorlopig programma

Tijdens het symposium wordt besproken welke biomarkers nuttig zijn in de zoektocht naar de ‘ultieme behandeling’ en rond welke leeftijd gezocht dient te worden naar deze biomarkers. Ook wordt besproken welke nieuwe onderzoeksuitdagingen en -initatieven naar voren zijn gekomen.

Registreren

De registratie staat open en is kosteloos. Het definitieve programma wordt te zijner tijd nog aangekondigd. 

Voor wie

Het symposium staat open voor elke professional die zich bezig houdt met (onderzoek naar) de ziekte van Huntington. Maak gebruik van deze gelegenheid om het onderzoek van jouw collega’s beter te leren kennen en raak geïnspireerd door ons collectieve wetenschappelijke werk!

Aanmelding

Aanmelden voor dit congres kan via de website van het Dutch Huntington Symposium. We hopen je virtueel te zien op het symposium van vrijdag 5 november 2021! 
 
Heb je nog vragen? Dan kunt je mailen naar: info@dutch-huntington-symposium.com

afbeelding van HuntingtonNet

Huntington KennisNet Nederland